ANTALYA / MANAVGAT - Hatıplar İlkokulu

Süleyman BODUR - Okul Müdürü

1970 yılında Manavgat ilçesi Çolaklı Mahallesinde doğdum.İlkokulu Evrenköy´de,Orta ve Liseyi Aksu Öğretmen Lisesinde okudum.Yüsek Öğretimimi Çukurova Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 1990 yılında tamamladım. Gaziantep İslahiye İlçesinde,Adıyaman Besni İlçesinde zorunlu hizmet görevimi tamamladım. Antalya Manavgat Karabük Köyünde, Çolaklı Yahya Kurt Okulunda,Ilıca İlköğretim Okulunda Öğretmenlik yaptım. Manavgat 60.Yıl Okulunda 1 yıl Müd.Yrdımcılığı yaptım.  2010-2014 yılları arasında Ilıca Mehmet Ali Karamancı İlkokulunda Müdür Yardımcılığı yaptım. 08/12/2014 tarihinde Müdürlük görevine başladım. Ilıca Memet Ali Karamancı İlkokulu okul müdürlüğü görevimden 01/08/2023 tarihinde ayrıldım. Yeni görev yerim olan Hatıplar İlkokulunda 01/08/2023 tarihinde okul müdürü olarak göreve başlkadım.  Evli ve İki çocuk babasıyım.