ANTALYA / MANAVGAT - Hatıplar İlkokulu

Hatıplar İlkokulu

Hatıplar Mah. Merkez Sok. No167 Manavgat /ANTALYA
Vizyon
Evrensel değerlere sahip, vatanını, milletini,insanı seven, değişim ve iyileşmenin öncüsü olan ,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi; İyi organize olmuş bir eğitim ortamı içerisinde potansiyellerini ortaya çıkarıp geliştirerek, demokratik değerlere bağlı, çevreye duyarlı, bilimsel düşünen,teknolojiyi kullanabilen, iyi iletişim kurabilen, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, kendine güvenen ve öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmektir.
.
Mahalle İlçe arasında Minibüs hattı vardır.
Okul Servisi Yoktur
Yerleşim Yeri
Hatıplar Köyü Manavgat merkeze en yakın köydür.Antalya Karayoluna 1 kilometre olup kuzeyinde bulunan Kızılağaç Mahallesi ile birleşmiş durumdadır.Köyde 2 cami yeni yapılan bir köy konağı mevcuttur.
ANTALYA MANAVGAT İLÇEYE 5 KM UZAK